Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο "το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Ντόναλντ "στο Οξυγόνο ( Θεσσαλονίκη)

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στη Λέσχη του Μίκυ Μάους και ο Ντόναλντ δεν βλέπει την ώρα να ανταλλάξει τα δώρα με τους φίλους του. Η Νταίζη και η Μίννι βάζουν τα δώρα κάτω από το δέντρο, ο Γκούφυ κρεμά μια σειρά πολύχρωμα φωτάκια, ο Μίκυ και ο Πλούτο τραγουδούν, και όλοι ξεχειλίζουν από χριστουγεννιάτικη ευτυχία.

Για τον Ντόναλντ όμως θα είναι μια περιπετειώδης ημέρα. Θα τον βοηθήσουμε να ανακαλύψει το δώρο που του πήραν οι φίλοι του και μαζί το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων;

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Disney ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ, με την εμψυχώτρια Ελένη Γιαννούση

Δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικών θα είναι η αφορμή για να ανακαλύψουμε μαζί με τον Ντόναλντ και την παρέα του τη σημασία της υπομονής και την ομορφιά της αναμονής!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο Ντόναλντ Ντακ γνωρίζει καλά το νόημα των Χριστουγέννων: να παίρνεις δώρα! Όταν ακούει κατά λάθος τη Μίννι και την Νταίζη να μιλάνε για το δώρο του, ανυπομονεί να ανακαλύψει τι είναι. Ξεκινάει αμέσως να μαζεύει στοιχεία. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τον περιμένουν σπουδαίες ανακαλύψεις, αλλά και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων!

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/12/2014 - 12:30