Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο "Τα δύο αδέρφια και το Φεγγάρι " στο Οξυγόνο

Δύο αδέρφια αγαπημένα παίζουν και ονειρεύονται. Τέσσερα χρόνια τα χωρίζουν, αυτό όμως δεν τα εμποδίζει να κάνουν παρέα και να μαθαίνουν το ένα από τις ασχολίες του άλλου.  Το κορίτσι καμαρώνει το γενναίο της αδερφό  που από μικρός λάτρευε τα άλογα και τρελαινόταν για την ιππασία.  Το αγόρι από την πλευρά του καμάρωνε την αδερφή του η οποία είχε ταλέντο στη ζαχαροπλαστική.

Ελάτε να ακολουθήσουμε το μύθο των δυο αδερφιών που ταξίδεψαν μαζί μέχρι το φεγγάρι να ανακαλύψουν αν έχει και πίσω πλευρά... Συνεπιβάτες στο πίσω μέρος του αλόγου θα παίξουμε και θα ταξιδέψουμε μαζί τους σε άγνωστους, μαγικούς προορισμούς με όχημα μας το όνειρο!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 2 Μαρτίου). Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δυο αδέρφια παίζουν κι ονειρεύονται. Ένα άλογο που τρέχει σαν τον άνεμο. Μια κουζίνα όπου ψήνονται θαύματα. Γλυκά ψωμάκια γεμιστά με παραμύθια. Κι από το παιχνίδι στο όνειρο, βήμα το βήμα, τα δυο αδέρφια (ήρωες επιτέλους σαν όλους τους ταξιδιώτες!) θα φτάσουν ως το φεγγάρι. Και θα μάθουν πού κρύβονται στ’ αλήθεια τα όνειρα τα γλυκά κάθε πρωί, όταν οι άνθρωποι ξυπνούν και δεν τα ονειρεύονται πια…

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Διεύθυνση: 

   

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/03/2015 - 12:30