Εκδήλωση για το βιβλίο ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ( Θεσσαλονίκη)

Το ΟΞΥΓΟΝΟ προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Εύας Ιεροπούλου ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ το Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι.



Η ιστορία του μικρού Άλκη που ανεβαίνει την τεράστια συννεφοσκάλα, η οποία πλησιάζει τη Γη μόνο μία φορά κάθε χίλια χρόνια, για να παίξει το κρυφτό του ήλιου με ένα μικρούλι σύννεφο, θα ζωντανέψει μπροστά σας από το μουσικό-θεατρικό συγκρότημα TheFamilySoundMachine. Ο Κώστας Μπραβάκης με τις κιθάρες του,η Νίκη Μπραβάκη με το βιολί της, η Νεφέλη Μπραβάκη με τα πλήκτρα της και η Εύα Ιεροπούλου με το βιολοντσέλο της σας περιμένουν με πολύ κέφι!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!

H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7-11 ΕΤΩΝ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής από τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο Άλκης ανεβαίνει την τεράστια συννεφοσκάλα, μαλακή σαν βαμβάκι κι αφράτη σαν σαντιγί, που πλησιάζει τη Γη μόνο μία φορά κάθε χίλια χρόνια, για να παίξει το κρυφτό του ήλιου με ένα μικρούλι σύννεφο, ένα κοριτσάκι με μακριά σγουρά μαλλιά και γελαστά μάτια.
Όμορφα εικονογραφημένη περιπέτεια, που απελευθερώνει τη φαντασία του παιδιού.
Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες - Αεροπλάνο 8+ που περιλαμβάνει σύνθετες ιστορίες, με σκοπό να βοηθήσουν το παιδί να αγαπήσει την ανάγνωση και το βιβλίο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Εύα Ιεροπούλου έχει σπουδάσει γλωσσολογία στο ΑΠΘ, μουσική και μουσικοπαδαγωγική. Διδάσκει μουσική, γράφει και παρουσιάζει βιβλία, θεατρικά έργα και τραγούδια για παιδιά.
Είναι μέλος του ντουέτου ηλεκτρονικής μουσικής «Χρώματα», με το οποίο έχει κυκλοφορήσει τον δίσκο χρώματα (CooRecords 2008).

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/04/2012 - 12:30