Εκδήλωση για Τα χριστούγεννα της Μίμης της Νευρικής ( Θεσσαλονίκη)

H Μιμή η Νευρική ξαναχτυπά με νέες «χριστουγεννιάτικες» περιπέτειες! Κι ενώ εκείνη ζητά όλα τα δώρα του κόσμου, ο αδερφός της θέλει μόνο Χιονισμένα Χριστούγεννα… Τι θα γίνει στη συνέχεια; Πώς θα είναι τα Χριστούγεννα της Μιμής; Η περιπέτεια αρχίζει! Ελάτε να ζήσουμε μοναδικές εορταστικές στιγμές παρέα με το ατίθασο και έξυπνο κορίτσι!

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ, με τη Θεοδώρα Τζιαμπάζη και την Νατάσα Χαλκιά

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι η εποχή των δώρων και των θαυμάτων. Ενώ όμως η Μιμή συντάσσει λίστες δώρων κυριολεκτικά ατελείωτες, ο αδελφός της, ο Στάμος, έχει μία και μόνο επιθυμία: Χιονισμένα Χριστούγεννα. Θα πραγματοποιηθεί άραγε η ευχή του;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/12/2014 - 12:30