Εγώ τα ξέρω όλα για παιδιά ηλικίας 4-8

Εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ και ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ των Ναταλί Ντελεμπάρ και Ορελί Μπλανς, με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου

Μέσα από θεατρικές τεχνικές οι μικροί μας φίλοι ζωντανεύουν τις υπέροχες εικόνες των βιβλίων και καλούνται να ερμηνεύσουν με φαντασία και χιούμορ καθημερινά ερωτήματα σχετικά με την οικογένεια, το σχολείο και τα παραμύθια.

Πού πηγαίνουν διακοπές οι δάσκαλοι; Γιατί οι μαμάδες φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά; Γιατί οι πριγκίπισσες περιμένουν πάντα έναν ιππότη να τις ελευθερώσει; Τα παιδιά αμφισβητούν τις προβλέψιμες απόψεις των μεγάλων και διαμορφώνουν με διασκεδαστικό τρόπο την δική τους πρωτότυπη και ανατρεπτική αντίληψη για τον κόσμο. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Οι μεγάλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ο μικρός πρωταγωνιστής όμως είναι σίγουρος ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα και δηλώνει αποφασισμένος να μοιραστεί με τους αναγνώστες τις γνώσεις του για τις δασκάλες, τις μαμάδες και τις πριγκίπισσες. Αν θέλουμε λοιπόν να μάθουμε την αλήθεια, καλό θα ήταν να τον ακούσουμε.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκδηλώσεων, των εργαστηρίων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων (τα περισσότερα διαρκούν μία ώρα), οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2310 260085 ή να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail).

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 10 Σεπτεμβρίου). Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/09/2012 - 12:30