Εγώ ο κολλητός/η μου και οι άλλοι στην σκηνή «Νησάκι»

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στα πλαίσια των γιορτών Παλιάς Πόλης, πραγματοποιεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, εκδήλωση, με καλεσμένη την συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ελένη Σβορώνου «Εγώ ο κολλητός/η μου και οι άλλοι»

Αναγνωστικά παιχνίδια, παιχνίδια γραφής και τέχνης για τον εαυτό και τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου, «Στον αστερισμό των διδύμων» (εκδόσεις Πατάκη) σχολιάζουμε τους ήρωες, τους ζωντανεύουμε, τους δίνουμε φωνή, γράφουμε τις δικές μας ιστορίες, παίζουμε  τους ρόλους που θα θέλαμε να παίξουμε και ξετυλίγουμε το μπερδεμένο κουβάρι των σχέσεων.

Η Ελένη Σβορώνου είναι Φιλόλογος, με ειδίκευση  στην Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς  από το Πανεπιστήμιο του Birmingham (1993). Από το 1994 εργάζεται στο WWF Ελλάς, συντονίζοντας την εθελοντική εργασία, το παιδικό τμήμα της οργάνωσης, το Panda Club και προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Σήμερα είναι υπεύθυνη της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης που σχεδιάζει, παράγει και εμψυχώνει προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με το ευρύ θέμα «Οικολογικό Αποτύπωμα και Καθημερινότητα» και ειδικότερα θέματα: κλιματική αλλαγή, γεωργία-διατροφή-περιβάλλον και δάσος.

Που: Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην σκηνή «Νησάκι» σε συνεργασία με το πρόγραμμα:«προώθηση της ανάγνωσης-εκσυγχρονισμός των βιβλιοθηκών στο Ν. Ξάνθης του ΥΠ.ΠΟ.Τ.- Ε.ΚΕ.ΒΙ.»

Απευθύνεται σε παιδιά Γυμνασίου με αγάπη για διάβασμα, παιχνίδι και συνεργασία.


info box

Για ηλικίες από: 

12+

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

09/09/2011 - 19:00