Είμαστε για δέσιμo!: Εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Οξυγόνο

Τι θα λέγατε αν δυο γάτοι σάς έδιναν όλα τα υλικά για να δέσετε μόνοι σας ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο; Θα λέγατε ότι μάλλον είναι για δέσιμο… Ε, μα ναι λοιπόν, είναι για δέσιμο! Και, ναι, σας δίνουν όλα τα υλικά μέσα σε ένα βαλιτσάκι βιβλιοδεσίας που συνοδεύεται από οδηγίες και βοηθητικό βίντεο!

Η Τέλα είναι μια φοβερή και τρομερή γάτα από την Ισπανία και ξέρει τα πάντα γύρω από την καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, γιατί σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα της βιβλιοδεσίας στη Βαρκελώνη.

Μην μπερδευτείτε με την προφορά της, γιατί τώρα μαθαίνει ελληνικά! Ο Σπάγγος ο κεραμιδόγατος, από την άλλη, είναι φασαριόζος, φωνακλάς και όλο σε μπελάδες μπλέκει! Να, όπως εκείνη τη φορά που… μα είναι μεγάλη ιστορία! Όταν τους συναντήσετε, ρωτήστε τους να σας την πούνε! Την Τέλα δηλαδή, γιατί ο Σπάγγος κάπου θα κεραμιδογατεύει… ως συνήθως!

Για παιδιά της Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ Δημοτικού. 

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά).

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου, κατά την είσοδο στο εργαστήριο απαιτείται η αγορά του κιτ βιβλιοδεσίας «Είμαστε για δέσιμο» (τιμή λιανικής: 12 ευρώ).

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/01/2015 - από τις 10:30 έως τις 12:00