Δεύτερο παζάρι συλλεκτικών κόμικς

Δεύτερο παζάρι συλλεκτικών και όχι μόνον κόμικς, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, στο «Γκρι Καφέ» (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων).

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που αξίζει να στηριχθεί από όλους τους φίλους των κόμικς, ώστε να γίνει θεσμός. Είναι εξαιρετική η δυνατότητα που δίνεται στους συλλέκτες από όλη την χώρα, να βρεθούν και να γνωριστούν με φίλους που αγαπούν τα κόμικς και να ανταλλάξουν ή πωλήσουν τα διπλά των συλλογών τους.

Να πούμε ότι στο παζάρι αυτό θα υπάρχουν και καινούργιες εκδόσεις κόμικς, για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τίτλους που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή.

Μπράβο στους διοργανωτές!

Με τέτοιες κινήσεις πραγματικά αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε συλλογικά και όχι μεμονωμένα, ενώ δίνεται ταυτόχρονα η δυνατότητα να έρθουμε κοντά όσοι αγαπάμε την ένατη τέχνη. Καλή επιτυχία σας ευχόμαστε ολόψυχα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το παρακάτω email comicdom@comicdom.gr,αναγράφοντας στον τίτλο του μηνύματός σας την ένδειξη “για το παζάρι”. Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε και στο site της comicdom, http://www.comicdom.gr

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/02/2014 - από τις 11:00 έως τις 21:00