Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν! ( Θεσσαλονίκη) για παιδιά ως 5 ετών

Εκδήλώση χαράς και προσφοράς για τα παιδιά διοργανώνει ο οργανισμός βρεφονηπιακής ,παιδικής και οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν!»


ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ομάδα
«GiveTheKids» διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά έως 5 ετών στην αυλή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άνω Τούμπας, επί της οδού Ολυμπίας 10.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, ομαδικά παιδικά παιχνίδια, εμφάνιση ταχυδακτυλουργού και άλλα δρώμενα.

Ζητούμενο της ομάδας «Give the Kids» είναι να συγκεντρώνει ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που κάποια παιδιά τα χάρηκαν και τώρα τα παραχωρούν σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι γονείς να φέρουν στην εκδήλωση ρούχα, παιχνίδια, βιβλία-παραμύθια και άλλα παιδικά αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζονται πλέον, προκειμένου η ομάδα «Give the Kids» να τα προσφέρει
σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Γιατί για κάποιες οικογένειες τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

«Καλούμε όλους τους γονείς να έρθουν στην εκδήλωση μας μαζί με τα παιδιά τους, δίνοντας χαρά και σε άλλα παιδιά, προσφέροντας είδη ρουχισμού και παιχνίδια σε καλή κατάσταση που μένουν αχρησιμοποίητα στις ντουλάπες μας.

Εμείς θα φροντίσουμε για τη διασκέδαση των παιδιών μέσα από ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοιμάσαμε» ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δημοτική Σύμβουλος Κυβέλη Ρουμελιώτου.

Τηλ. επικοινωνίας 2310.223.056.

LINK: http://www.givethekids.gr/

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/04/2012 - από τις 12:00 έως τις 15:00