Γκαλερί Misterioso! Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων για παιδιά 7-12 ετών (Θεσσαλονίκη)

Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με επίλυση γρίφων και ελεύθερο θεατρικό αυτοσχεδιασμό, γύρω από την τέχνη και την μουσική, για παιδιά 7-12 ετών.

Όταν οι καλεσμένοι αντιλαμβάνονται πως η επίσκεψη τους στον χορό της γκαλερί Misterioso κρύβει πολύ περισσότερα, είναι πλέον πολύ αργά. 
Η γραπτή πρόσκληση του Κου Ignotus, γνωστού πολυεκατομμυριούχου και συλλέκτη τέχνης, τους καλούσε με κάθε επισημότητα σε ένα χορό 'διαφορετικό από τους άλλους'.

Όταν οι πόρτες κλείνουν αιφνιδιαστικά τα μεσάνυχτα, οι παίκτες παγιδεύονται στον χώρο της γκαλερί με μοναδικό τρόπο φυγής την επίλυση ενός καλοστημένου μυστηρίου.
Πρόσωπα και πράγματα της πραγματικότητας και της φαντασίας μπερδεύονται σε ένα διασκεδαστικό μείγμα.
Μία εξερεύνηση με άρωμα τέχνης, ένα παιχνίδι με γνώσεις και πολύ κέφι!
Θα τα καταφέρετε;

Συντονίζει η ομάδα της Gamecraft.

H Gamecraft είναι μία ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων, τα παιχνίδια θησαυρού και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Οι τεχνικές αυτές είναι εμπλουτισμένες με στοιχεία καλών τεχνών όπως το θέατρο, η σκηνοθεσία αλλά και με απλά διασκεδαστικά και πολύ γνωστά παιχνίδια που όλοι παίξαμε στο παρελθόν. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009, έχοντας προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει δείγματα δουλειάς σε μουσεία, αρχαιολογικά μνημεία, χώρους ποικίλου εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων έως Σάββατο 28/02, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Απαραίτητη η παρουσία των γονιών.

Art2Art creative learning workshops http://www.art2artsalonica.blogspot.com

Που: Art2Art, Παπάφη 149, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
1ος Όροφος

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/03/2015 - από τις 11:30 έως τις 13:00