Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος στο Μεταίχμιο

Ένα βιωματικό εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.


Ο μικρός Πίκολο μας διηγείται τις μικρές καθημερινές του ιστορίες. Ιστορίες που μπορεί να μοιάζουν με τις δικές σας. Στήνει το φιλοσοφικό του εργαστήρι και μας καλεί να παίξουμε και να αναρωτηθούμε:
• Μπορεί κανείς να απαγορεύσει τον πόνο;
• Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πραγματικό από το φανταστικό;
• Αν κάνουμε «σαν μεγάλοι», σημαίνει πως είμαστε κιόλας;

Ένα βιωματικό εργαστήρι που καλεί τα παιδιά να γίνουν «μικροί φιλόσοφοι»! Μέσα από την αφήγηση, το ομαδικό παιχνίδι και τη δράση τούς δίνεται η ευκαιρία να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα.


Ημερομηνίες: Παρασκευή 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2014

Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1 ώρα, από τις 18:30 έως τις 19:30


Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της σειράς Ο μικρός φιλόσοφος.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Που: Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ (1ος όροφος, Ιπποκράτους 118, στο κέντρο της Αθήνας). Οδηγίες για εύκολη πρόσβαση στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ θα βρείτε ΕΔΩ. (link)

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος: 30 € για κάθε παιδί -25 € για αδέρφια- οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν (και για τις τρεις συναντήσεις)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/09/2014 - από τις 18:30 έως τις 19:30
19/09/2014 - από τις 18:30 έως τις 19:30
26/09/2014 - από τις 18:30 έως τις 19:30