Ένα δώρο για τον Τζελόζο στο Οξυγόνο

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΛΟΖΟ της Βάσιας Τζανακάρη, με την εμψυχώτρια Ελένη Γιαννούση
Τι θα γίνει όταν στο σπίτι του τυχερού σπιτόγατου Τσελόζο εμφανιστεί ένα αδελφάκι; Ένα εργαστήρι όπου με χιούμορ τίθενται σημαντικά θέματα διαχείρισης συναισθημάτων και η δραματοποίηση διαδέχεται συνεχώς το θεατρικό παιχνίδι, προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να βοηθήσουν τα δύο χαριτωμένα ζηλιάρικα τετράποδα να συνυπάρξουν.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-9 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 15 Οκτωβρίου). Είσοδος ελεύθερη

Που: ΟΞΥΓΟΝΟ- Ανάσες πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη (Ολύμπου 81, 54631 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 260085)


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Άλλο ένα γατί; Γιατί; Γιατί είναι ένα γατί πολύ ξεχωριστό, πολύ καλομαθημένο, πολύ ζηλιάρικο, πολύ… γατί! Ο Τζελόζο ζει με τ’ αφεντικά του, τη Μιράντα και τον Πέτρο, που τον έχουν μη βρέξει και μη στάξει. Και θεωρεί αυτή την ευτυχισμένη καλοπέραση αποκλειστικό του δικαίωμα, προσωπικό του ιδιωτικής χρήσης παράδεισο, δίκαιη ανταμοιβή για τον υπέροχο εαυτό του. Όποιος τολμήσει να διανοηθεί να περάσει έστω και απέξω από την επικράτειά του, ε… αυτός θα το μετανιώσει με εντελώς γατίσιο τρόπο. Ώσπου έρχεται ο Πόβερο! Και ο Τζελόζο καλείται να μοιραστεί μαζί του την υπέροχη ζωή του! Αυτήν που μέχρι πριν λίγο ήταν καταδική του! Ύστερα από λίγες αλλά συνταρακτικές, συναισθηματικά σημαντικές, αλλά ταυτόχρονα αστείες εμπειρίες, ο Τζελόζο «αλλάζει». Δηλαδή μεγαλώνει, ωριμάζει, κάνει το βήμα, βγαίνει από τον εαυτό του… και μαθαίνει να αγαπάει.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/10/2013 - 18:00