«Φανταστικοί Ερευνητές»: Παιχνίδια Ρόλων με την Gamecraft με αφορμή βιβλία για παιδιά ( Θεσσαλονίκη)

Παιχνίδι με αφορμή τη σειρά παιδικών βιβλίων Ο ΜΑΓΟΣ του Αντόνιο Καζανόβα. Ένα Σάββατο τον μήνα, ένα βιβλίο, ένα παιχνίδι.

Από τον Σεπτέμβριο, οι μικροί μας φίλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση. Μια σπάνια συλλογή παιδικών βιβλίων εξαφανίζεται ως διά μαγείας από την προσωπική βιβλιοθήκη γνωστού συγγραφέα. Ο διαρρήκτης είναι πανέξυπνος και κανένα στοιχείο δεν βρέθηκε στον τόπο της κλοπής, εκτός από ένα νέο βιβλίο και μια σειρά από περίεργες δοκιμασίες και γρίφους. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση οι «Φανταστικοί ερευνητές»!  


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ Ο Μυστικός Κόσμος
Ο Νάσα είναι μόνο ένα δεκατετράχρονο αγόρι, με ανακατεμένα μαλλιά, μεγάλα μάτια και μια φαινομενικά ήσυχη ζωή. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που ξυπνά ξαφνικά πάνω σε μια στέγη, με μια πύρινη σφαίρα στο χέρι. Τι θα συμβεί τώρα;

Το μυαλό του κατακλύζουν χιλιάδες ερωτήσεις, γιατί ο Νάσα αγνοεί ακόμη πολλά πράγματα… Δεν ξέρει ότι κατέχει ένα χάρισμα. Δε φαντάζεται ότι πίσω απ’ το σπίτι του υπάρχει ένα μέρος, ο Τόπος του Κανενός, που στέκει μετέωρος ανάμεσα στον κόσμο της μαγείας και αυτόν της πραγματικότητας.

Δεν ξέρει ούτε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ζει ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους. Και μόνο όταν γνωρίσει τον Ντόμπαν, τον Σχεδιαστή των Κομητών, θα μπορέσει να δώσει μια απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις…
Τα βιβλία της σειράς: Ο Μυστικός Κόσμος, Το Μαγαζί των Θαυμάτων, Ο Πωλητής του Καζαμία, Η Πέτρα της Ευγλωττίας

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, στις 2 το μεσημέρι
Παιχνίδι με αφορμή το βιβλίο Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ: ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ του Κρις Κόλφερ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι
Παιχνίδι με αφορμή τη σειρά βιβλίων ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ του Αντρέας Σταϊνχέφελ
Στα παιχνίδια μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Διάρκεια: 1,5 ώρα
Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά του βιβλίου ή ενός τίτλου της σειράς στην οποία βασίζεται κάθε φορά το εκάστοτε παιχνίδι κατά την είσοδο στην εκδήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/01/2014 - 14:00