«Ο Κόσμος Ανάποδα» Η νέα παιδική μουσικοθεατρική παράσταση από την Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ γυρνά τον (Ελληνικό) Κόσμο ανάποδα!

Ένας λάθος υπολογισμός φέρνει δύο περίεργους, αλλά αξιαγάπητους χαρακτήρες, τον «αφελή» Λουδοβίκο και τον «ξερόλα» Φρειδερίκο, ανάμεσα στους θεατές μιας μουσικοθεατρικής παιδικής παράστασης. Με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο τους οι δύο πρωταγωνιστές προκαλούν απίστευτες γκάφες και δημιουργώντας αλλεπάλληλες παρεξηγήσεις οδηγούν σιγά σιγά την παράσταση σε….μια ανεξέλεγκτη πορεία!

Μπορεί η ξακουστή Μάγισσα Σκουποξυλάνθη να βοηθήσει τον Φρειδερίκο να εξαφανίσει τον Λουδοβίκο; Ποιοι είναι οι Κάμα Τούμπα και ποια η σχέση τους με τον Μπομπ τον Χαμαιλέοντα; Χωράει μια φάλαινα σε μια θεατρική σκηνή; Τι γυρεύει ο ατυχής κύριος Γρουσουζέλος πλάι στον πανίσχυρο Πυρετό; Αυτοί και πολλοί άλλοι αλλόκοτοι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών και τα παρασύρουν στον φανταστικό τους κόσμο. Τον Ανάποδο Κόσμο!

Η Ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει στον «Ελληνικό Κόσμο» τη νέα παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Κόσμος Ανάποδα», τις Κυριακές 17, 24, 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου. Οι βραβευμένοι με το Α’ Βραβείο του ΥΠ.ΠΟ. συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, δημιουργοί του αγαπημένου παιδικού CD «Ο Κόσμος Ανάποδα», παρέα με μια εντυπωσιακή ομάδα καλλιτεχνών, δημιουργούν ένα απολαυστικό θέαμα με ανατρεπτικό χιούμορ, ζωντανή μουσική, περιπέτεια, χορό, δράση και διαδραστικά παιχνίδια, που απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως 9 ετών.

Η νέα παιδική παράσταση της Ομάδας Κοπέρνικος, βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό cd αλλά και σε ολοκαίνουργιο, ανέκδοτο υλικό των δυο δημιουργών, πλαισιώνεται από μια εντυπωσιακή ομάδα μουσικών, τραγουδιστών και ηθοποιών. Όλοι μαζί, με έντονους, χιουμοριστικούς διαλόγους, πολύ χορό και μουσική και μπόλικο διαδραστικό παιχνίδι ξεσηκώνουν τα παιδιά και καταφέρνουν να γυρίσουν τον Ελληνικό….. «Κόσμο ανάποδα!».

Ιστοσελίδα ομάδας Κοπέρνικος: www.kopernikos.gr www.hellenic-cosmos.gr

Που: «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Αίθουσα Ιφιγένεια Πειραιώς 254, Ταύρος

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

10 ευρώ παιδικό / 8 ευρώ ενήλικες

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/03/2013 - από τις 16:00 έως τις 17:30
24/03/2013 - από τις 16:00 έως τις 17:30
31/03/2013 - από τις 16:00 έως τις 17:30
07/04/2013 - από τις 16:00 έως τις 17:30