«Οι Μαγικοί Επιστήμονες» στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μύλου των Ξωτικών», πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων η εκπαιδευτική – θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι Μαγικοί Επιστήμονες», μια παράσταση που έχει ήδη εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους θεατές.

Οι θεατές έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να γνωρίσουν με τον πλέον διαδραστικό τρόπο, την εφαρμογή της Φυσικής, της Χημείας και της Βιολογίας στην καθημερινή μας ζωή.

Ο Dr. Βουβού και ο γκαφατζής συνεργάτης του Φουμπού, παρουσιάζουν σε μικρούς και μεγάλους την πρωτότυπη παράσταση, η οποία συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο την τέχνη του θεάτρου με τις θετικές επιστήμες.

Τα εντυπωσιακά πειράματα, η συμμετοχή του κοινού επί σκηνής, η πρωτοτυπία, ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας και η μοναδική ερμηνεία των ηθοποιών συντελούν στη μεγάλη επιτυχία των «Μαγικών Επιστημόνων».

Την περασμένη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την εξαιρετική αυτή παράσταση, ανταμείβοντας στο τέλος με ένα ζεστό, παρατεταμένο χειροκρότημα όλους τους συντελεστές.

Η επόμενη παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Η  παραγωγή  της  θεατρικής  παράστασης  «Οι  Μαγικοί  Επιστήμονες»  γίνεται  από  την  e-Trikala A.E. και τον «Μύλο των Ξωτικών».

 

Συντελεστές της παράστασης

 

Κείμενα: Άκυς Μητσούλης

Σκηνοθεσία: Αντονέλλα Χήρα

Μουσική: Γιάννης Αυγερινός

Σκηνικά: Βίκυ Βουρνιά

Κοστούμια: Κέλλυ Βαρσάνη

Στο ρόλο του Βουβού: ο Νίκος Ζώκας

Στο ρόλο του Φουμπού: ο Σπύρος Ανδρεόπουλος

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

15/12/2013 - 12:00