«Νταντά εξ Ουρανού» στο θέατρο Κολοσσαίον

Το θέατρο Κολοσσαίον παρουσιάζει, για δύο μοναδικές παραστάσεις, την εκπληκτική θεατρική μουσική παράσταση «ΝΤΑΝΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ», που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

Στο ρόλο της «σχεδόν τέλειας» νταντάς, πρωταγωνιστεί η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλλα Κουλίεβα η οποία σκηνοθετεί και την παράσταση. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος. Η πολυαγαπημένη μαγική νταντά των παιδιών, προσγειώνεται … από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ’ ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Μαζί θα γνωρίσουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον. Με φαντασία και δημιουργικότητα θα ταξιδέψουν και θα περιπλανηθούν στον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις.

Που:ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ Βασ. Όλγας 150 Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις :Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 11:30π.μ. & 4:30μ.μ.

Δράκοι, Ινδιάνοι, Εσκιμώοι, Αφρικανικές φυλές, ο αυτοκράτορας της Κίνας, η αγελάδα που χορεύει, ο βασιλιάς και ο γελωτοποιός του, μαγικά πιάτα, σε μια θεατρική υπερπαραγωγή με εναλλαγή 100 κουστουμιών και 80 χαρακτήρων επί σκηνής. Τραγούδια, χορός, γέλιο, ανατροπές και μαγεία σε μια θεατρική παράσταση που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει τη διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή. Μια θεατρική παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .

Παίζουν: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Πάνος Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός και οι μικρές Βασιλική Ζαφειρίου, Κλέα Κωνσταντινίδου, και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης. Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα Χορογραφία: Μαριάνθη Ψωματάκη Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς Ειδικές κατασκευές-μάσκες: Δήμητρα Γιοβάνη, Άννα-Μαρία Βασιακ Επιμέλεια μουσικής: Μπάμπης Καραμανίδης, Πάνος Αργυριάδης Ηχοληψία: Γιάννης Κυρατζής Φωτισμοί : Τρύφων Κεχαγιάς Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύα Κουμανδράκη Βοηθός σκηνογράφου, ενδυματολόγου: Μαρία Μακρή Κατασκευή σκηνικών: Ανδρέας Κουλμπερντίεβ

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ. και στο 2310 834 996.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Παιδικά, φοιτητικά 8€, Ενηλίκων 12€, Άνεργοι, πολύτεκνοι : 8€. Εισιτήρια προπωλούνται.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/09/2013 - από τις 11:30 έως τις 16:30
29/09/2013 - από τις 11:30 έως τις 16:30