«Μύες εν δράσει» στο Noesis

Το ΝΟΗΣΙΣ διοργανώνει μια διαφορετική επιμορφωτική εκδήλωση την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11.30 μέχρι τις 13.30 με τίτλο «Μύες εν δράσει». Είσοδος ελεύθερη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-16 ετών, σε εκπαιδευτικούς και γονείς που επιθυμούν να πληροφορηθούν για θέματα προσβασιμότητας και προσαρμοσμένου αθλητισμού και να περάσουν μία ευχάριστη και δημιουργική Κυριακή.

Σχεδιασμένο από τον ειδικό επιστήμονα προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής, Βαγγέλη Κονταξάκη, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά χωρίς αναπηρία να ενημερωθούν για τα άτομα που έχουν προβλήματα κινητικότητας ή τύφλωση και μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες όπως, παιχνίδια, ζωγραφική και αθλητισμό να λειτουργήσουν μαζί σε μια προσπάθεια κατανόησης, εξοικείωσης και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Παράλληλοι στόχοι της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σε θέματα προσβασιμότητας, η γνωριμία με τις προσαρμοσμένες αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες των ατόμων με αναπηρία, η δημιουργία εθελοντικής συνείδησης και η καταπολέμηση του κοινωνικού ρατσισμού.


Πληροφορίες:
Noesis, 2310 483000, 
www.noesis.edu.gr.

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/09/2012 - 11:30