Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Φτιάξτε όμορφα στεφάνια με πράγματα που έχετε σπίτι και την φαντασία των παιδιών σας.

Πως να φτιάξουμε στεφάνια :

Βρήκαμε αρκετούς τρόπους να φτιάξουμε βάσεις για Χριστουγεννιάτικα στεφανάκια.

  1. Μια ιδέα είναι να  χρησιμοποιήσουμε παλιές εφημερίδες που θα κόψουμε τις σελίδες και θα τις στρίψουμε σφικτά ώσπου να σχηματίσουμε ένα κύκλο και θα τον στερεώσουμε με συρματάκι που χρησιμοποιούμε για τα λουλούδια ή οποιοδήποτε σύρμα έχουμε.
    Μετά θα πάρουμε γκοφρέ χαρτί σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα. Θα το κόψουμε λωρίδες και θα το στριφογυρίσουμε ώστε να καλύψει την εφημερίδα. Θα το στερεώσουμε με πράσινο σύρμα για λουλούδια.
  2. Επίσης μπορούμε να πάρουμε χάρτινα ή πλαστικά πιάτα μιας χρήσης και να κόψουμε την φαρδιά άκρη ώστε να σχηματίσει στεφάνι. Εκεί επάνω τα παιδιά μπορούν να κολλήσουν σχήματα που θα κόψουν από το χαρτί γκοφρέ, χαλκομανίες και γκλίτερ ή ότι άλλο θέλουν

Στις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε ιδέες αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τα μικρά μας θα βρουν χίλιες άλλες ευφάνταστες διακοσμήσεις!!

Νομίζουμε ότι η κατασκευή με τις εφημερίδες είναι η ωραιότερη. Εδώ μπορείτε να στερεώσετε και διάφορα στολιδάκια, λουλουδάκια ελαφρά παιχνιδάκια και ότι άλλο φανταστείτε.

Στις φωτογραφίες τα παιδιά έκοψαν πράσινα φυλλαράκια και τα κόλλησαν και ανάμεσα έφτιαξαν μπαλίτσες από κόκκινο γκοφρέ σαν λουλουδάκια και τα κόλλησαν ανάμεσα.

Όχι άσχημο αποτέλεσμα ε??

Περιμένουμε τις δικές σας ιδέες που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι φανταστικές!!

Πηγή: http://www.filthwizardry.com

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+