Φτιάξτε μόνοι σας αμμοδόχο για τα παιδιά σας

Η απόκτηση μιας αμμοδόχου κοστίζει πολλά και οι καιροί είναι δύσκολοι γι 'αυτό σας προτείνουμε φτιάξετε εσείς μία δικιά σας, εύκολα και οικονομικά!!!



ΞΥΛΙΝΗ ΑΜΜΟΔΟΧΟΣ

Προμηθευτείτε σανίδες. Κόψτε τες στις διαστάσεις που θέλετε να έχει η αμμοδόχος και με μεταλλικές γωνίες ενώστε τες και δημιουργήστε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα βάλετε την άμμο. Στις γωνίες μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια ξύλου και να δημιουργήσετε παγκάκια για να κάθονται τα παιδιά την ώρα που παίζουν.
Περάστε το ξύλο με βερνίκι ή λάδι που το προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες.

ΑΜΜΟΔΟΧΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

λάστιχο τρακτερΒρείτε ή αγοράστε ένα μεταχειρισμένο λάστιχο από τρακτέρ, στο μέγεθος που σας βολεύει και απλά τοποθετήστε το στο σημείο της αυλής που το θέλετε και γεμίστε το με άμμο. Απλά, εύκολα και γρήγορα!!!

Αν θέλετε να έχει πιο παιδική όψη, μπορείτε να το βάψετε με έντονα χρώματα ή ακόμη να βάλετε τα παιδιά  σας να το βάψουν! Θα το ευχαριστηθούν και θα δημιουργήσουν ένα δικό τους παιχνίδι!

Μην ξεχνάτε, κάθε φορά που τα παιδιά τελειώνουν το παιχνίδι τους, να σκεπάζετε την αμμοδόχο με νάυλον, για να μην μαζεύονται σκουπίδια, φύλλα ή να μην πηγαίνουν πάνω στη άμμο γάτες.

Πηγή http://mysweethome-gr.blogspot.com

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+