Παγωτό γιαούρτι με ροδάκινο

Ενα εκπληκτικό παγωτό πού μάλιστα εχει πολύ λίγα λιπαρά χωρίς ΚΑΝΕΝΑ συμβιβασμό στη γεύση!!!!!!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1\2 kg γιαούρτι της αρεσκείας σας (προτιμώ στραγγισμένο 2%)
  • 1\2 kg ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
  • 200 - 300 gr ζάχαρη (μπορείτε να βάλετε και καστανή!)
  • 3-4 ώριμα ροδάκινα

Πως το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε την κρέμα σιγα σιγα χτυπώντας.
  3. Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender.
  4. Βάζουμε το μειγμα στην κατάψυξη και καθε 30-40' το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές! (αυτό γίνεται για να μην "κρυσταλιάσει"!!!)
  5. Το αφήνουμε να παγώσει και ετοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Στο τελευταίο χτύπημα μπορουμε να προσθέσουμε κομματάκια φρούτου (που θα γίνουνε σαν παγάκια) ή λιγη μαρμελάδα που θα γυρισουμε σαν σπύρα μια φορα και θα δώσουμε πιο ωραία εικόνα!


Πηγή: http://www.sintagespareas.gr

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+