Ντυθείτε Σάντουιτς

Ένα πολύ … νόστιμο κουστούμι!!!

Υλικά:

Ψαλίδι
Αφρολέξ
Καφέ τσόχα
Κόκκινι Σπρεί
Ύφασμα  ή κορδέλα μουσταρδί
3 ζευγάρια πράσινα γάντια κουζίνας

Πως να το φτιάξετε :

1. Με ένα μεγάλο κοφτερό ψαλίδι κόψτε δύο μεγάλα τετράγωνα κομμάτια αφρολέξ 45 περίπου εκατ,. πάχους 5 εκατοστών (Σε ειδικά καταστήματα αφρολέξ ή στρωμάτων).  Κόψτε σχήματα σαν φέτες ψωμί, όπως φαίνονται στη φωτογραφία.

2. Πάρτε τρία κομμάτια καφέ τσόχα φάρδους 30 εκατ. Κόψτε φαρδιές λωρίδες 5 εκατ. και με κόλλα κολλήστε γύρω γύρω από τις φέτες ώστε να κάνετε την κόρα. 

3. Κόψτε ένα κύκλο διαμέτρου 45 εκατ., από αφρολέξ 2,5 εκατ. φάρδους. Βάψτε τον με κόκκινο σπρέυ και αφήστε να στεγνώσει. Κολλήστε την ντομάτα στην μέσα μεριά της μίας φέτας. 

4. Κολλήστε μία λωρίδα υφάσματος χρώματος μουσταρδί στην άκρη της τομάτας ώστε να φαίνεται από το πλάϊ.  Κοιτάξτε να μην είναι τεντωμένη αλλά να κάνει κάποιες πιέτες ώστε να φαίνεται σαν μουστάρδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης κορδόνι ή κορδέλα αντί για ύφασμα. 

5. Κολλήστε τρία ζευγάρια (ή λιγότερα) πράσινα γάντια κουζίνας ή κήπου στο μέσα μέρος της άλλης φέτας ψωμιού, έτσι ώστε τα δάχτυλα να εξέχουν προς τα πάνω. Επίσης αν έχετε στο μπαλκόνι σας φυτά με μεγάλα πράσινα φύλλα (αυτιά ελέφαντα) μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.  

6. Κόψτε τέσσερα κομμάτια φαρδιά κορδέλα μήκους 60 εκατ. για να δέσετε τα πλαϊνά και δύο κομμάτια 15 εκατ. για να κρεμάσετε τις φέτες από το λαιμό και κολλήστε τα στο πλάι και στο επάνω μέρος. Φορέστε τα στο μικρούλι σας και θα είναι το ..νοστιμότερο μωρό του πάρτυ!!  

Καλή διασκέδαση !!!

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+