Βροχή από μπαλόνια - Τρομερή ιδέα για πάρτυ

Για το πάρτυ των παιδιών όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι εντυπωσιακό. Και τι πιο εντυπωσιακό από ..χιλιάδες μπαλόνια! Τα παιδιά λατρεύουν τα μπαλόνια.. σκεφτήκαμε λοιπόν να τους κάνουμε μια ..βροχή από αυτά!!

Υλικά

  • Ένα χάρτινο τραπεζομάντηλο (αυτά που έχουν πλαστικό από πίσω),
  • Ένα κομμάτι χοντρή κλωστή περίπου 30 εκατοστά,
  • Πολλά μπαλόνια (χρησιμοποιήσαμε περίπου 90 ..αλλά και λιγότερα κάνουν!),
  • Διακορευτή γραφείου
  • Ένα πακέτο χαρτοπόλεμο.  

Πως να το φτιάξετε

  1. Κόψτε το τραπεζομάντηλο στα δύο ώστε να σχηματιστούν σχεδόν δύο τετράγωνα. Βροχή από μπαλόνια - Τρομερή ιδέα για πάρτυ

  2. Με ένα διακορευτή γραφείου τρυπήστε κάθε άκρη των 2 κομματιών με μία σειρά τρύπες περίπου 3 εκατοστά την μία από την άλλη.

  3. Περάστε την κλωστή μέσα – έξω από τις τρύπες φτιάχνοντας ένα «φερμουάρ» στη μέση του τραπεζομάντηλου και έτσι ενώνοντάς τα. Αφήστε το κομμάτι που περισσεύει να κρέμεται από τη μία μεριά. (Έτσι θα ξεχωρίσετε τα κομμάτια όταν θα θέλετε να ρίξετε τα μπαλόνια)

  4. Κρεμάστε το τραπεζομάντηλο από το ταβάνι. Μπορείτε να το στερεώσετε με μπλου τακ (τη συγκολλητική πάστα ώστε να μην αφήσει σημάδι). Μπορείτε επίσης να το στερεώσετε με κολλητική ταινία. Φροντίστε να μην είναι τεντωμένο αλλά να κάνει κοιλότητα για να χωρέσουν μέσα τα μπαλόνια.

  5. Φουσκώστε τα μπαλόνια (θα χρειαστείτε βοήθεια για τόσα πολλά!!) και στερεώστε τα με σπάγκο ή κόμπο. Χρησιμοποιήστε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

  6. Βάλτε τα μπαλόνια μέσα στο τραπεζομάντηλο.

  7. Ρίξτε τον χαρτοπόλεμο επάνω στα μπαλόνια.

Όταν το πάρτυ θα είναι στο φόρτε του, τραβήξτε την κλωστή που κρέμεται δυνατά από την μία μεριά. Τα μπαλόνια και ο χαρτοπόλεμος θα πέσουν ..και είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα ενθουσιαστούν.. (και οι μεγάλοι επίσης!!).

Πηγή:http://pinnedit.blogspot.gr

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+