Εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχασίου

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 25/7/10 τα εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου "o Aναύλοχος" στο παρκάκι πάνω από την πλατεία του Πλάτανου.

Πριν από πολλά χρόνια τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου είχαν δημιουργήσει στο σημείο αυτό μια παιδική χαρά για τα παιδιά του Βραχασίου, που δυστυχώς στο πέρασμα του χρόνου είχε καταστραφεί πλήρως.

Τα μέλη του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μαζί με εθελοντές εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησαν μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να καθαριστεί ο χώρος και να ξαναμπουν όργανα και παιχνίδια για να λειτουργήσει ξανά η παιδική χαρά.

Κάποια λίγα υπάρχοντα όργανα επισκευάστηκαν, ενώ με χρήματα από το ταμείο του συλλόγου αγοράστηκαν πολλά καινούρια.
Ο χώρος με προσωπική εργασία μελών του συλλόγου εξωραϊστηκε πλήρως, καθαρίστηκε, βάφτηκε και φυτεύτηκε με διάφορα φυτά.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, αφού διαμορφώθηκε ένας εξαιρετικός χώρος, όαση δροσιάς και χαράς για τα παιδιά του Βραχασίου.

Πολλοί ήταν οι Βραχασώτες και τα παιδιά που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην παιδική χαρά για τα εγκαίνια του χώρου. Έγινε αγιασμός και στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Δημ. Κυριακάκης ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου και τους χωριανούς που βοήθησαν για να φτιαχτεί και να λειτουργήσει ξανά ο χώρος αυτός. "Το μέλλον το χωριού ανήκει στα παιδιά, πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτά" είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Κυριακάκης.

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν στους παρόντες μεζέδες και ποτά που είχαν ετοιμαστεί από τα μέλη του συλλόγου. Όλοι οι παρόντες στις συζητήσεις τους τόνιζαν το πολύ καλό αποτέλεσμα και ευχόταν η παιδική χαρά να παραμείνει για πολλά χρόνια σε καλή κατάσταση.

http://taneatouvrachassiou.blogspot.com/2010/07/blog-post_26.html

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

στο παρκάκι πάνω από την πλατεία του Πλάτανου, Βραχασίου Κρήτηε

Πόλη: 

Πάρκα: